lunes, 6 de septiembre de 2010

Del PSOE, les primàries i la democràcia interna

Vaig a ser prou clar i curt en la reflexió d´avui sobre les primàries del PSM:

No entenc ni entendré per què s´ha armat tant de folló per un procés que deuria ser totalment normal en un partit.

No entenc ni entendré per què s´ha pres per part del Govern –com a tal i de manera oficial– a favor de Trinidad Jiménez. No soc expert en primàries, però crec que deurien ser un procés imparcial i amb les mínimes interferències possibles per a que puguen decidir sobiranament els militants del PSM.

No entenc ni entendré per què s´està utilitzant (si s´està utilitzant) o acusant (si no s´està utilitzant) el joc brut per part de les dues parts.

En resum: unes primàries reflexen, o han de reflexar, el nivell de democràcia dins el partit... i, hui per hui, no pareix que estiguen massa democratitzats.

--------------------------------------------------------------------------------------

En aquest sentit, al candidat del PSPV a les primàries (si rep els avals suficients), Antonio Asunción, li espera un camí molt dur, ja que si aconsegueix els avals suficiènts haurà de superar la quimera del cap orgànic del partit.


--------------------------------------------------------------------------------------

PD: S´està plantejant la batalla per les primàries com si fos la batalla pel govern de la Comunitat de Madrid i això pot ser MOLT perillós, l´hòstia pot ser important... cal tornar la il·lusió, però, sense plantejar el procés com una victòria segura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario