sábado, 18 de septiembre de 2010

Amb el Partit Popular, Alboraia mai estarà a l´altura

El ministeri d´Economia va modificar el passat dia 8 de setembre la llei que impedia demanar crèdits als ajuntaments en 2011. Els ajuntaments en els que el deute viu no supere el 75% dels ingressos corrents podran endeutar-se l´any vinent. Alboraia, com en tantes altres coses, no està a l´altura.

El deute viu del poble, segons l´informe del Ministeri d´Economia i Hisenda sobre el deute viu dels ajuntaments a 31/12/2009, és de 18.415.000 euros; mentre que els ingressos corrents als pressupostos de 2009 eren de 15.866.905,92 euros. Açò vol dir que el percentatge del deute viu respecte els ingressos corrents és del 116%.

Com podem veure, l´Ajuntament d´Alboraia no es podrà endeutar en 2011, el que suposarà que no puga fer cap inversió més mitjançant els crèdits l´any vinent. I açò, i cal dir-ho, és responsabilitat absoluta de la nefasta gestió econòmica del Partit Popular.

No obstant, i passant per una mala època que seran les restes del model de gestió del Partit Popular, es pot solucionar. Ara bé, cal un canvi de gestió al consistori. Cal un govern que prioritze els diners en benefici de tots. Cal un govern disposat a prendre mesures estructurals per enfrontar-se als problemes socioeconòmics i ambientals que hi han.

Per tot això, Iniciativa per Alboraia treballa i treballarà per convertir-se en una opció de govern creïble per al nostre poble. Nosaltres entenem que els partits polítics no sols han de formular crítiques, sinó també han de proposar iniciatives i donar les seues solucions als problemes que viu el poble.

Tant és així, que el nostre grup parlamentari (Compromís) és el més actiu en les Corts Valencianes, tot i tindre quatre diputats dels noranta-nou que composen la cambra. Així que animem als habitants del poble a participar d´aquest il·lusionant i constructiu projecte: i, si ells ho volen, arribar a treballar pel poble des del plenari de l´Ajuntament.

Àlex Raga, Coordinador Local d´Iniciativa per Alboraia

No hay comentarios:

Publicar un comentario